Kamond

Szívek az ablakokban

A Kamondi intézmény ellátottai is csatlakoztak a  „Szívek az ablakokban” indult országos kezdeményezéshez. Ezáltal szeretnék megköszönni és  kifejezni hálájukat a szociális intézményben dolgozó munkatársaknak.  A mai napon rengeteg piros szívecske készült amelyeket ellátottaink rajzoltak, színeztek,  kivágtak, valamint kihelyezték az ablakokba.

Nőnap

Hagyományainkhoz híven az idei évben is férfi ellátottaink zenés, verses műsorral köszöntötték a hölgyeket a nemzetközi nőnap alkalmából. A műsor végén a manuális foglalkoztatás keretein belül hajtogatott színes virágokkal ajándékozták meg a nőket. Fekvő betegeinkre is külön figyelmet fordítottunk, őket egy vers kíséretében ajándékozták meg egy szál virággal.

Fánk sütés

A farsangi időszak utolsó napját is mozgalmasan töltöttük, ugyanis csörögefánkot sütöttünk. A támogatott lakhatásra való felkészítés is fontos szerepet játszik az ilyen jellegű foglalkozásoknál. Az önállóságra való felkészítés elmaradhatatlan ellátottaink életében. A meglévő készségek, képességek felmérése, és ezek szinten tartása, erősítése.