Kamond

Osztozó- Lelkigondozók Fóruma

Integrált intézményünk telephelyeinek hitéleti foglalkozásokat tartó munkatársai meghívást kaptak a Győri Hittudományi Főiskolán megrendezésre keülő Osztozó- Lelki gondozók Fórumára.

Elsőként Szabó György, az Egyházmegyei Karitász igazgatójának előadását hallhattuk, melyben a Karitászban folyó munkáról beszélt és hogy mennyire fontos az összetartás és az egy célért való dolgozás.

Májusi születés-és névnaposok ünneplése

Intézményünk nagy hangsúlyt fektet az ellátottak szükségleteinek felmérésére. Lakóink igénylik is a születés és névnapokról való megemlékezést, így belecsempészve az életükbe a régi szép időket.

Ebben a hónapban is megköszöntöttük a születés- és névnaposokat. Halász Judit Boldog Születésnapot c. számának eléneklése után üdítővel és nassolni valóval kedveskedtünk.

Fejlesztő foglalkoztatás szakmai nap

Intézetünk 2018. május 18-án szakmai napot tartott a fejlesztő foglalkoztatás bemutatására.

A vendégek fogadása után a kertészeti csoport munkája került megtekintésre. Bemutattuk a fóliasátrakat, ahol már zöldelltek a paprika és paradicsom palánták. Ezt követően a kosárfonás, gyertyaöntés, szőnyegszövés munkafolyamatait ismerhették meg a hozzánk ellátogatók.