Lesencetomaj

Keresztszentelés, Nagyböjti Lelki Gyakorlat

2019. április 09-én, a Lesencetomaji Római Katolikus Plébániával közösen került megrendezésre a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság fenntartása alá tartozó integrált intézmény hitélettel foglalkozó dolgozói számára a már hagyományosnak tekinthető lelki gyakorlat, melyet nagy örömünkre Szijártó László esperes plébános, egyben a Veszprém Megyei Karitász igazgatója tartott.

Virágföld az Elmolight Bt. jóvoltából

Az Elmolight Bt Sáry György ügyvezető jóvoltából támogatás keretében általános virágföldet adományozott az intézmény lesencetomaji részlegének, elősegítve ezzel a fejlesztő foglalkoztatás munkálatait. A virágföldet a kertészeti csoport használja fel: az intézmény parkjában, és épületekben található növények nevelése során hasznosítják az adományt.

 

Pegazus Színház

A Pegazus Színház 2018-2019-es évadjának második előadását nézhették meg lakóink ma a lesencetomaji Kultúrházban. Az előadás címe: „Almárium mesék” volt. A szépen berendezett színpadot nagy érdeklődéssel fogadták a nézők. Amikor elkezdődött a színdarab, a nézőtér elhalkult, csak akkor törték meg a csendet, amikor tapssal vagy nevetéssel tetszésüket fejezték ki.