Lesencetomaj

Piknik a magas fák lombjai alatt

Eljött a várva várt nap, mikor az intézmény lakóinak egy közös szabadtéri programot szervezhettünk. A kastély parkja a nyári napsütésben biztosította számunkra a kellemes, biztonságos időt a piknikhez. Ebéd után közösen készülődtünk az izgalmasnak ígérkező délutánhoz, előkerültek a szabadtéri játékok. A műhely előtti teraszt kineveztük színpadnak, ahol Gábor és segítői húzták a talpalávalót.

Adomány a Veszprémi- Főegyházmegyei Karitásztól

Adomány érkezett a Veszprém- Főegyházmegyei Karitász jóvoltából telephelyünkre. Az adományt Szijártó László igazgató, és munkatársai szállították, és adták át a telephely bejáratánál. Szájmaszkokat, és a hitélet gyakorlása során az imaórákon használható hittankönyveket, füzeteket vettünk át, melyeket ezúton is hálásan köszönünk.

 

Közeleg az Anyák napja

Minden évben örömet jelent számunkra, amikor közösen készíthetjük el a lakóotthon lakóival az Anyák-napi üdvözlő lapokat. E jeles nap az idén eltér a megszokottól, de mindezek ellenére saját kezű alkotásainkban rengeteg szívhez szóló üzenet született meg. Ha elhangzik az a szó, hogy Édesanya, mindannyiunknak más és más jut az eszébe. Egy mosoly, egy ölelés, egy szó, egy gondolat, egy pillanat.