Köszöntő

Tisztelt Látogatók!

Szeretettel köszöntöm Önöket, a Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye dákai telephelyének honlapján.

A honlap segítségével betekintést nyerhet otthonunk életébe. Fontos számunka, hogy lakóinknak valódi otthont teremtsünk, ahol a mindennapok hasznos, tartalmas megélése zajlik. Az ellátottak magas szintű ápolása mellett prioritást élvez lakóink fejlesztése, képzése, foglalkoztatása. Fontosnak tartjuk a meglévő ismeretek szinten tartását, valamint az új tevékenységekkel történő ismerkedést. Lehetőséget biztosítunk számukra a képességeiknek megfelelően szinten tartó, képességfejlesztő foglalkoztatáson való részvételre, továbbá sport- és szabadidős tevékenységek végzésére. Örömmel tölt el bennünket, hogy egyre több külső helyszínen megrendezett integrált programon tudunk részt venni, folyamatosan bővül kapcsolati rendszerünk.

Aktualitások

Képzőművészeti pályázaton elért 2. helyezés

2022. 09. 23.

A nyárádi lakóotthon egyik lakója részt vett a Nyárádért Közösen Egyesület által kiírt képzőművészeti pályázaton, ahol felnőtt kategóriában 2. helyezést ért el, Petőfi portréját ábrázoló rajzával.

A Kiskastély és Kastély lakói egy balatoni kiránduláson

2022.09.08.

A Kiskastély és Kastély gondozási egységek ellátottjaival, 35 fővel balatoni kiránduláson vettünk részt.

Lecsófesztivál a fejlesztő foglalkoztatóban

2022.09.06.

Már hagyomány, hogy minden évben ezzel a kis rendezvénnyel zárul a kertészeti szezon a fogiban. Ünnep ez nekünk, azoknak, akik ültették, nevelték, öntözték, kapálták a zöldségeket.

Dáka
2022. 08. 12.

Az Új épület ellátottjaival Nagytevelre, a Bakony lábánál található kis sváb településre látogattunk.

Nyaralás Balatonlellén

2022. 08. 01- 08. 07.

Intézményünk három lakóotthonának 24 lakója 3 segítővel augusztus 1-től egy hetet töltött el a SZGYF balatonlellei üdülőjében.