Tisztelt Hozzátartozók!

Intergrált intézmény

Tisztelt Hozzátartozók!

 

A hétvégén Pünkösd Ünnepe lesz, amely a jelenleg kialakult COVID19 vírushelyzet miatt eltérő lesz a megszokottól. Az elmúlt néhány napban ugyan már a korábbi veszélyhelyzetre vonatkozó szigorú előírások sok tekintetben enyhítésre kerültek, de a bentlakásos szociális intézményekben élő lakók esetében csak kismértékben.

Lakóink, munkatársaink és családjaik védelmében továbbra is fennáll a látogatási tilalom, és egyelőre még a hazautazás sem lehetséges.

Munkatársaimmal együtt érzékeljük és látjuk, hogy lakónk egyre nehezebben viselik a hozzátartozók hiányát, de az intézményben sokszínű és változatos programokkal igyekszünk ezt oldani. Szerencsére a jó idő miatt több rendezvényt a szabadban is, - igen körültekintő módon, az előírások betartásával - le tudunk bonyolítani.

A Szentlélek Eljövetelének Napjának megünneplésére is méltó módon készülünk, igyekszünk ezt lelki beszélgetésekkel számukra is érthetővé tenni.

A családok összetartozásának érzését segíteni tudjuk azzal, hogy érdeklődés esetén készséggel nyújtunk felvilágosítást telefonon lakóink egészségi és lelki állapotáról.

 

Bízom benne, hogy a kialakult vírushelyzet hamarosan véglegesen rendeződik és mielőbb visszaállhat életünk a régi mederbe, újra találkozhatnak lakóink hozzátartozóikkal, és megtapasztalhatják a viszontlátás örömét!

 

 

Dáka, 2020. május 27.                                                    

Tisztelettel:

 

                                                                                   Hanich Ferenc

intézményvezető