Köszöntő

Kedves Látogató!

Tisztelettel köszöntöm a Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye 4. sz. telephelye Kamond honlapján.

Örülök, hogy a szociális ellátások között honlapunkra talált, bízom benne, hogy itt minden fontos információhoz hozzájut, ami Önt érdekli intézményünkkel kapcsolatban. 

Aktualitások

Fürdőzés Celldömölkön

Ellátottainkkal 2017. október. 10.-én ellátogattunk a Celldömölki Vulkán Gyógy és Élményfürdőbe, amely magas színvonalú fürdőközpont, gyógyvízzel, élménymedencékkel. Ellátottaink nagyon jól érezték magukat, kihasználták az összes fürdő adta lehetőségeket. Úsztak, illetve az élménymedencében csobbantak és pihentek, a gyógyvíz jótékony hatással volt a csoportra.

Társasjáték party!

A Kamondi mentálhigiénés csoport társasjáték vetélkedőt szervezett az ellátottak részére. Előtérbe került a kártya, malom, ki nevet a végén, valamint a sakk. A rendezvény jó ötletnek bizonyult, ugyanis magas létszámban vettek részt, a hangulat is jó volt. A versenyszellem mindenkit motivált a játékra. Az elért eredmények bearanyozták a hétköznapjukat.

Temetőlátogatás

Hagyományainkhoz híven az idei évben is volt lehetőségük ellátottainknak ellátogatni elhunyt szeretteik síremlékeihez. 

Az út során ellátogattak Veszprémbe, valamint Balatonkenesére is. Szeretteik síremlékéhez virágot vittek, illetve mécsest gyújtottak. A temetőlátogatás alkalmával hozzátartozóikkal is találkozhattak ellátottaink.

Oldalak