Köszöntő

Kedves Látogató!

Tisztelettel köszöntöm a Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye 4. sz. telephelye Kamond honlapján.

Örülök, hogy a szociális ellátások között honlapunkra talált, bízom benne, hogy itt minden fontos információhoz hozzájut, ami Önt érdekli intézményünkkel kapcsolatban. 

Aktualitások

Születés - és névnapok ünneplése

Ebben a hónapban is megünnepeltük ellátottaink születés- és névnapját. Hagyományosan Halász Judit Boldog Születésnapot c. számával köszöntöttük az ünnepelteket. Édességgel és üdítővel kedveskedtünk a lakóknak. A köszöntés után zenés mulatozással töltöttük a délelőttöt. Mindannyian nagyon jól érezték magukat és sokan csatlakoztak a vidám társasághoz.

Gyümölcssaláta készítés

Ebben a zord időben is tudatosan figyelünk arra, hogy lakóink mindennapjaiba belecsempésszük az egészséges életmód alapjait. A támogatott lakhatásra való felkészítés jegyében a tankonyha keretein belül gyümölcssalátát készítettünk közösen a lakóinkkal. Sok szorgos kezek munkájának eredménye egy igen ízletes gyümölcssaláta, ami a lakóknak nagyon ízlett.

Oldalak