Köszöntő

Kedves Látogató!

Tisztelettel köszöntöm a Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye 4. sz. telephelye Kamond honlapján.

Örülök, hogy a szociális ellátások között honlapunkra talált, bízom benne, hogy itt minden fontos információhoz hozzájut, ami Önt érdekli intézményünkkel kapcsolatban. 

Aktualitások

Európa nap

Európa nap

2022. 05. 09.

 

2022.május 9.-én női és férfi ellátottjainkkal egyaránt Európáról emlékeztünk meg. 

A kontinensről összeállított kérdésekre aktívan válaszoltak lakóink. A foglalkozás keretében sok európai országgal ismerkedhettünk meg.

A program végén együtt elénekeltük Varga Miklós: Vén Európa című számát.

Anyák napi ünnepély

Anyák napi ünnepély

2022. 05. 02.

 

Anyák napja alkalmából 2022. május 2-án  verses-zenés műsorral megemlékeztünk az édesanyákról.

A program végeztével a „Nagy keresztnél” összegyűlve gyertyát gyújtottunk az elhunyt édesanyák emlékére és elénekeltük Kovács Kati Úgy szeretném meghálálni című dalát.

A sok feltörő emlék könnyeket csalt ellátottaink szemébe.

HIT-VETŐ Vetélkedő Kamondon

2022. 04. 08-án 1. alkalommal került megrendezésre a kamondi intézményben a HIT-VETŐ Vetélkedő. A rendezvényen részt vettek a társintézmények is. A jánosházi katolikus plébánia képviseletében Bédi Péter Tisztelendő Úr köszöntötte a résztvevőket és megnyitotta a rendezvényt. Az intézmények 4 fős csapatokkal indultak a vetélkedőn, amely 3 fő részből állt.

Somló túra az Erdők világnapja alkalmából

2022.03.21-én az Erdők világnapja alkalmából Somló túrán vettek részt ellátottjaink. A túra folyamán megpihentünk a Szent Márton kápolnánál, majd megmásztuk a Somló várat. Ellátottjaink lelkesen vágtak neki a túrának, mindenki kellemesen elfáradt. A napot a Somló hegy lábánál található Hegykapu étterembe zártuk, ahol a kirándulók egy finom ebédet fogyaszthattak el. 

Oldalak