Köszöntő

Kedves Látogató!

Tisztelettel köszöntöm a Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye 4. sz. telephelye Kamond honlapján.

Örülök, hogy a szociális ellátások között honlapunkra talált, bízom benne, hogy itt minden fontos információhoz hozzájut, ami Önt érdekli intézményünkkel kapcsolatban. 

Aktualitások

Mikulás műsor

Mikulást váró ünnepséget tartottunk a Kamondi intézmény ellátottai részére. Színes produkciókkal készültünk, ezzel is fokozva a várakozást. A mikulás dalokat együtt énekelte velünk a közönség. A műsort ajándékozással zártuk. A mikulás  a krampusz segítségével kiosztotta a csomagokat, majd a gondozási egységekre is ellátogattak, hogy a mozgásukban korlátozott lakóinkat is megajándékozzák

Gyertyagyújtás

A fejlesztő foglalkoztatásban dolgozó ellátottak segítségével elkészült Kamondon az adventi koszorú. Dolgozóink lelkesen vágták a fenyőágakat, dekorálták a koszorút. 29-én Jánosházi Imre atya megáldotta a koszorút , és közösen meggyújtottuk az első gyertyát  A kedvezőtlen időjárás sem bátortalanította el azokat, akik együtt akartak elindulni az adventi készülődés útján.

Egészség nap!

2019. november 14-én egészségnapot szerveztünk ellátottaink részére. A program célja a különböző betegségek megelőzése, valamint a kooperatív együttműködésre nevelés, adalékmentes élelmiszerek fogyasztására való ösztönzés, együttes munkára nevelés, esztétikus terítési szokások elsajátítása. A foglalkozás interaktív volt, mozgalmas, mindenkit sikerült megmozgatni.

"Fogyatékossággal Élő Emberek és Barátaik Országos Kulturális Fesztiválja"

A kamondi napraforgó csoport is fellépett a 25. alkalommal megrendezett  „ Fogyatékossággal  Élő Emberek és Barátaik Országos Kulturális Fesztiválja „ rendezvényen, Balatonfűzfőn.  Zenés ,táncos műsorszámunkat rengeteg  gratulációval jutalmazták. Lehetőségünk volt sok színvonalas produkciót megtekinteni, amelyek nem csak szórakoztatóak voltak, de nagyon sokat tanultunk is belőlük.

Lecsó party

Környezet és életvitel foglalkozás keretein belül lecsófőzést szerveztünk ellátottaink részére. Ezt az alkalmat is megragadtuk, hogy lakóinkat készítsük a támogatott lakhatásra.  Magas létszámban vettek részt. A fejlesztő foglakoztatásban dolgozók az alapanyagokat hozták fel a kertből, amelyet a női gondozási egység ellátottai feldolgoztak és némi segítséggel elkészült a finom lecsó.

Oldalak