Köszöntő

Kedves Látogató!

Tisztelettel köszöntöm a Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye 4. sz. telephelye Kamond honlapján.

Örülök, hogy a szociális ellátások között honlapunkra talált, bízom benne, hogy itt minden fontos információhoz hozzájut, ami Önt érdekli intézményünkkel kapcsolatban. 

Aktualitások

Nőnap

Hagyományainkhoz híven az idei évben is férfi ellátottaink zenés, verses műsorral köszöntötték a hölgyeket a nemzetközi nőnap alkalmából. A műsor végén a manuális foglalkoztatás keretein belül hajtogatott színes virágokkal ajándékozták meg a nőket. Fekvő betegeinkre is külön figyelmet fordítottunk, őket egy vers kíséretében ajándékozták meg egy szál virággal.

Fánk sütés

A farsangi időszak utolsó napját is mozgalmasan töltöttük, ugyanis csörögefánkot sütöttünk. A támogatott lakhatásra való felkészítés is fontos szerepet játszik az ilyen jellegű foglalkozásoknál. Az önállóságra való felkészítés elmaradhatatlan ellátottaink életében. A meglévő készségek, képességek felmérése, és ezek szinten tartása, erősítése.

Oldalak