Köszöntő

Kedves Látogató!

Tisztelettel köszöntöm a Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye 4. sz. telephelye Kamond honlapján.

Örülök, hogy a szociális ellátások között honlapunkra talált, bízom benne, hogy itt minden fontos információhoz hozzájut, ami Önt érdekli intézményünkkel kapcsolatban. 

Aktualitások

Osztozó- Lelkigondozók Fóruma

Integrált intézményünk telephelyeinek hitéleti foglalkozásokat tartó munkatársai meghívást kaptak a Győri Hittudományi Főiskolán megrendezésre keülő Osztozó- Lelki gondozók Fórumára.

Elsőként Szabó György, az Egyházmegyei Karitász igazgatójának előadását hallhattuk, melyben a Karitászban folyó munkáról beszélt és hogy mennyire fontos az összetartás és az egy célért való dolgozás.

Májusi születés-és névnaposok ünneplése

Intézményünk nagy hangsúlyt fektet az ellátottak szükségleteinek felmérésére. Lakóink igénylik is a születés és névnapokról való megemlékezést, így belecsempészve az életükbe a régi szép időket.

Ebben a hónapban is megköszöntöttük a születés- és névnaposokat. Halász Judit Boldog Születésnapot c. számának eléneklése után üdítővel és nassolni valóval kedveskedtünk.

Oldalak