Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Köszöntjük a Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye nyírlaki telephelyének honlapján. Ismertetőnk célja, hogy bemutassuk telephelyünket, az itt folyó tevékenységeket.

Aktualitások

Katolikus Karitász Adománya

A Katolikus Karitász munkatársai, önkéntesei országszerte nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy minél több családon, idős és beteg emberen segíteni tudjanak.

Az elmúlt héten Szíjártó László, a Veszprémi Főegyházmegyei Karitász igazgatója és önkéntes segítője látogatott el intézményünkbe és nagymennyiségű tartós élelmiszeradományt hozott ellátottjainknak.

Temetőlátogatás

Temető látogatás

„Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek,

Hiába szállnak árnyak, álmok, évek.”

2021. 11.03.án Mindenszentek alkalmából 4 ellátottunkkal ellátogattunk egykori lakóhelyeik temetőibe Devecser-Ajka-Vaszar-Öskü útvonalon haladva. Elhunyt szeretteik, kedves ismerőseik, családtagjaik sírjainál a tisztelet jelképeként koszorút helyeztek el, és mécsest gyújtottak.  

Születésnap

2021.10.01-én ünnepelte 67-ik születésnapját intézményünk egyik ellátottja.

Kívánságának eleget téve puncstortát kapott csokoládé bevonattal. Kérésére az ünnepség szűk körben lett megtartva, tízórai után. 

Lakótársa és az intézmény dolgozói, akiket László hívott meg, ajándékokkal és jókívánságokkal köszöntötték őt születésnapja alkalmából.

Őszi dekorálás

Néhány napja beköszöntött az ősz, ezért ellátottjainkkal megterveztük az őszi dekorációt.
A kreativitást kedvelők faleveleket vágtak ki színes anyagokból, páran termést gyűjtöttek a kastély parkjában, a többiek a dekoráció elhelyezésében segédkeztek.

A színes dekorációk, hála a vidám színeknek jobb kedvre derítenek minket az esős, szürke napokon is.

Oldalak