Köszöntő

Tisztelt Látogatók!

Szeretettel köszöntöm Önöket, a Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye dákai telephelyének honlapján.

A honlap segítségével betekintést nyerhet otthonunk életébe. Fontos számunka, hogy lakóinknak valódi otthont teremtsünk, ahol a mindennapok hasznos, tartalmas megélése zajlik. Az ellátottak magas szintű ápolása mellett prioritást élvez lakóink fejlesztése, képzése, foglalkoztatása. Fontosnak tartjuk a meglévő ismeretek szinten tartását, valamint az új tevékenységekkel történő ismerkedést. Lehetőséget biztosítunk számukra a képességeiknek megfelelően szinten tartó, képességfejlesztő foglalkoztatáson való részvételre, továbbá sport- és szabadidős tevékenységek végzésére. Örömmel tölt el bennünket, hogy egyre több külső helyszínen megrendezett integrált programon tudunk részt venni, folyamatosan bővül kapcsolati rendszerünk.

Aktualitások

Gála

A Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézmény dákai otthonának 70 éves fennállásának alkalmából rendezett 3 napos programsorozat pénteken egy gálaest keretén belül ért véget. 

Pályázat elbírálása

A Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézmény dákai otthona 70 éves fennállásának alkalmából meghirdetett "Mindenki más, mindenki másképp értékes" elnevezésű felhívásra beérkezett pályamunkákat a Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakkgimnáziumának művész tanára Kerper Péter József a tegnapi napon elbírálta.

Nagyalásonyi délelőtt

A rossz idő sem szeghette kedvét az Új épület 16 ellátottjának, amikor a nagyalásonyi Ludas Kisvendéglőbe töltöttek el pár órát.

Sikerült a megszokott hétköznapokból kiszakadva lakóinknak kikapcsolódnia, feltöltődnie.

Jó hangulatú beszélgetések mellett a vidám társaság hamar táncra perdült a mulatós slágerek hallatán.  A programot a Fogadóban egy ebéd zárta.

 

Bátorság a győzelem alapja

2019. május 10-én "Bátorság a győzelem alapja!" néven sportnapon vettek részt dákán élő lakóink. A Veszprémi Egyetemi Sport Club, Szentessy Balázs közreműködésével egy rendkívül érdekes és élvezetes programot hozott el az itt élőknek. A fogyatékossággal élő emberek integrált sportnapján csörgőlabda és vakfoci sportágban próbálhatták ki magukat ellátottaink.

Oldalak