Köszöntő

Tisztelt Látogatók!

Szeretettel köszöntöm Önöket, a Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye dákai telephelyének honlapján.

A honlap segítségével betekintést nyerhet otthonunk életébe. Fontos számunka, hogy lakóinknak valódi otthont teremtsünk, ahol a mindennapok hasznos, tartalmas megélése zajlik. Az ellátottak magas szintű ápolása mellett prioritást élvez lakóink fejlesztése, képzése, foglalkoztatása. Fontosnak tartjuk a meglévő ismeretek szinten tartását, valamint az új tevékenységekkel történő ismerkedést. Lehetőséget biztosítunk számukra a képességeiknek megfelelően szinten tartó, képességfejlesztő foglalkoztatáson való részvételre, továbbá sport- és szabadidős tevékenységek végzésére. Örömmel tölt el bennünket, hogy egyre több külső helyszínen megrendezett integrált programon tudunk részt venni, folyamatosan bővül kapcsolati rendszerünk.

Aktualitások

Szüret Lesencén

2019. 10. 04-én meghívást kaptunk szüreti mulatságra Lesencetomajról. 6 lakóval útnak indultunk, a feladatokból kivettük a részünket. Egy teljes sort szedett le kis csapatunk. A munka után mi is kóstoltunk a frissen préselt szőlő levéből, melyet mennyei ebéd követett. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a meghívást! Reméljük, jövő évben is részt vehetünk ezen az eseményen. 

Oldalak