Köszöntő

Tisztelt Látogatók!

Szeretettel köszöntöm Önöket, a Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye dákai telephelyének honlapján.

A honlap segítségével betekintést nyerhet otthonunk életébe. Fontos számunka, hogy lakóinknak valódi otthont teremtsünk, ahol a mindennapok hasznos, tartalmas megélése zajlik. Az ellátottak magas szintű ápolása mellett prioritást élvez lakóink fejlesztése, képzése, foglalkoztatása. Fontosnak tartjuk a meglévő ismeretek szinten tartását, valamint az új tevékenységekkel történő ismerkedést. Lehetőséget biztosítunk számukra a képességeiknek megfelelően szinten tartó, képességfejlesztő foglalkoztatáson való részvételre, továbbá sport- és szabadidős tevékenységek végzésére. Örömmel tölt el bennünket, hogy egyre több külső helyszínen megrendezett integrált programon tudunk részt venni, folyamatosan bővül kapcsolati rendszerünk.

Aktualitások

Dumbó

Intézményünk Kastély részlegének lakói mozi látogatáson voltak Pápán a Petőfi Filmszínházban, ahol a Dumbó a kis elefánt című családi filmet tekintették meg.

Ellátottainknak nagyon tetszett az érzelem gazdag, kiváló formavilággal megrendezett alkotás. Senkinek nem okozott gondot a szemüveg viselése sem.

Víztorony látogatás

Intézményünk Kastély részlegének lakói 2019. március 22-én a Víz világnapja alkalmából a pápai Víztoronyba látogattak el. Ezen alkalomból a Víztorony bárki számára látogatható, előre jelentkezés után. Lakóink izgatottan várták ezt a napot, hiszen nem mindenki juthat fel Pápa város legmagasabb pontjára. A torony tetejéig 219 lépcső vezet, melyet ellátottaink akadály nélkül megtettek.

Oldalak