Köszöntő

Tisztelt Látogatók!

Szeretettel köszöntöm Önöket, a Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye dákai telephelyének honlapján.

A honlap segítségével betekintést nyerhet otthonunk életébe. Fontos számunka, hogy lakóinknak valódi otthont teremtsünk, ahol a mindennapok hasznos, tartalmas megélése zajlik. Az ellátottak magas szintű ápolása mellett prioritást élvez lakóink fejlesztése, képzése, foglalkoztatása. Fontosnak tartjuk a meglévő ismeretek szinten tartását, valamint az új tevékenységekkel történő ismerkedést. Lehetőséget biztosítunk számukra a képességeiknek megfelelően szinten tartó, képességfejlesztő foglalkoztatáson való részvételre, továbbá sport- és szabadidős tevékenységek végzésére. Örömmel tölt el bennünket, hogy egyre több külső helyszínen megrendezett integrált programon tudunk részt venni, folyamatosan bővül kapcsolati rendszerünk.

Aktualitások

Krumplifesztivál Nyárádon

A Nyárádi Lakóotthon 8 lakója két segítővel szeptember 29-n részt vett a VIII. Nyárádi Krumplifesztivál főzőversenyén. Már 13 órakor elkezdődött a főzés. A krumplit a nyárádi önkormányzat biztosította, a többi hozzávalót a csapatok vitték. 10 csapat versenyzett. A lakóotthon pincepörköltet főzött. Az előkészítésből és a főzésből mindenki kivette a részét.

Esélyegyenlőségi nap Veszrémben

2018. szeptember 13-án 2. alkalommal vettünk részt a Megyei Esélyegyenlőségi Nap elnevezésű rendezvényen Veszprémben. A rendezvényen sok más fellépővel együtt, ellátottaink is bemutatták zenés-táncos műsorukat, ezen kívül egy vásár keretén belül intézményünkben készült termékeket lehetett megtekinteni illetve megvásárolni. Fantasztikus hangulatban telt el ez a nap, köszönjük a meghívást.

Oldalak