Teremlabdarúgó emléktorna

Dáka

Teremlabdarúgó emléktorna

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Veszprém Megyei Kirendeltsége, a Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye és a  Veszprém Megyei ÉFOÉSZ közös szervezésében 2018. január 09-én Tapolcán rendezte meg a „Lasztovicza Jenő és Ács János” Teremlabdarúgó emléktornát.

Fenyvesi Zoltán a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke köszöntötte a rendezvény résztvevőit, majd Hanich Ferenc intézményvezető megnyitotta a tornát, megemlékezve a torna névadóiról. A programon részt vett Polgárdy Imre a Veszprém Megyei Közgyűlés elnöke, valamint Rybár Judit, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Veszprém Megyei Kirendeltségének Igazgatója.

Az emléktornán az integrált intézmény csapatai jó hangulatban mérkőztek meg egymással, izgalmas meccseket láthattunk, ahol nem maradt el a hangos szurkolás a kedvenc csapatoknak. A sok bíztatás a dákai csapatnak hozta meg a sikert, mivel vereség nélkül vehették át a megérdemelt kupát. A torna minden focistája győztesként távozhatott a pályáról, mivel a gratuláció után a nyakukban csillogott a megérdemelt érem.