Rekreációs nap

Lesencetomaj

Intézményünk telephelyei 2017. szeptember 5-én a lesencetomaji részleg szervezésében a balatonedericsi strandon, mintegy kétszáz fő részvételével rekreációs napon vettek részt. Az érkezőket a strand bejáratánál a betyár idők hangulatát megidéző viseletbe öltözött kollégák ostorcsattogással, és nótaszóval fogadták.
Hanich Ferenc intézmény igazgatójának megnyitója után a házigazdák a betyárvilág életét megidéző jelenetet adtak elő, a női munkatársak pedig tréfás jelenet közepette fürdőzésre invitálták a jelenlévőket. Ezt követően az intézmény által biztosított alapanyagokból az igényeknek, és ízléseknek megfelelő ételek elkészítésére került sor. A jó hangulat, és zene biztosításáról Tömör Róbert dákai kolléga, másnéven Dj. Baggio gondoskodott. Az ízletes ételek elfogyasztását követően mulatozás, táncolás került napirendre. A nap zárásaként karaoke- énekléssel szórakoztatták a résztvevők egymást.

A csodálatos természeti környezetben zajló rendezvény valóban szolgálta a feltöltődés, a megújulás lehetőségét. Köszönet az intézmény vezetésének a biztosított lehetőségért.