Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Köszöntjük a Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye nyírlaki telephelyének honlapján. Ismertetőnk célja, hogy bemutassuk telephelyünket, az itt folyó tevékenységeket.

Aktualitások

Csíksomlyói zarándoklat élménybeszámoló

Ellátottjaink körében nagy számmal élnek vallásos lelkületű hívő keresztények. 
Lakóinknak fontos a hitélet, ezért az intézmény mindig nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az itt élők is tudják gyakorolni vallásukat.
Intézményünk egyik dolgozója részt vett a Csíksomlyói pápalátogatáson, és a mai napon saját képeiből válogatott power point-os élménybeszámolót tartott.

Májusfa kitáncolás vidám nótaszóval

A népszokásoknak megfelelően, idén is kitáncoltuk az intézményünk udvarán felállított májusfát.
A szép napsütéses idő kedvezett a kültéri programnak, sok ellátottunk gyűlt össze a fa körül.
Az ünnepélyes köszöntőt egyéni fellépők követték népdalokkal, majd ellátottjaink kórusa vidám nótákkal szórakoztatta a közönséget.

Májusfa állítás

A népszokásokat követve májusfát állítottunk intézményünk udvarán. A tízórai elfogyasztása után, gyülekeztek a lelkes érdeklődök a még dísztelen fekvő fához. Miután közösen feldíszítettük a színesebbnél színesebb szalagokkal, vállalkozó szellemű lakóink felállították azt. A májusfa körül lakóink párokat alkotva vidáman táncoltak. Majd ezután mókás feladat várt mindenkire.

Oldalak