Nyaralás Fonyódligeten

Nyírlak

Nyári táborunkat ebben az évben is a Balaton mellett, Fonyódligeten rendeztük meg. Ellátottjainkat július 8 és 12 között várta a már megszokott környezet. Többen már törzsvendégként érkeztek az ismerős faházakba.

Az időjárás eleinte változékony volt, kisebb-nagyobb hullámban érkezett az eső, de szerencsére a tervezett programokat nem mosta el.

A mindennapi tevékenységet szoros időkeretbe helyeztük, hogy minél több és gazdagabb élményhez juttassuk lakóinkat. A reggelek tornával kezdődtek, és körletrendezéssel folytatódtak. Ezután következtek a játékos foglalkozások, melyeket csak az étkezések szakítottak meg rövid időre. A jóízű reggelik energiával töltöttek fel, az ebéd és a vacsora meleg étellel, az uzsonna friss gyümölccsel várta az éhes bendőket.

A táboron kívül sétát szerveztünk a faluba, lángost és jégkrémet ettünk. Amikor pedig visszatért a jó idő, a napsütés a Balaton-partra csalogatott bennünket.

Gyorsan teltek a napok, a színes programok alatt röpült az idő. Eljött a búcsú ideje, mindenki nagyon sajnálta, hogy véget ért a tábor. A közösen eltöltött idő remek kikapcsolódást nyújtott mindannyiunknak.