Köszöntő

Őszinte tisztelettel köszöntöm honlapunkra látogató kedves olvasót. Azt gondolom, hogy Ön egy fontos problémája megoldására keresve válaszát, jutott el hozzánk. Munkánkról, emberi kapcsolatainkról hitvallásom az, hogy mi a szolgáltatásaink révén egy olyan kapcsolatban állunk a szolgáltatást igénybe vevővel, amely mindkettőnk számára fontos. És szeretnénk fenntartani.

Aktualitások

2022-06-08 Medárd és a Májusfa kitáncolás

Április végén a Raposkai Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai intézetünk lakóinak és dolgozóinak meglepetésére májusfát állítottak. Ahol fát állítanak ugye, azt ki is döntik. A májusfák kidöntése természetesen nagyobb ünnepléssel táncmulatsággal jár együtt. A ledöntésének hagyományos mozzanata a fa körül táncolása.

Sportnap

Sportnap

 

Az egészséges test és lélek jegyében az intézményünkben sportnapot szerveztek a mentálhigiénés munkatársak.

A délelőtt folyamán jóga és zumba órát tartottak meghívott oktatóink. A lakók végig lelkesen mozogtak, akik pedig mozgásukban korlátozottak, őket kerekesszékkel vittük ki a rendezvényre.

A FÖLD NAPJA

A FÖLD NAPJA

2022-04-22

A Föld napja alkalmából különféle eseményeket rendeznek világszerte, melyekkel felhívják a figyelmet a Föld természeti környezetének megóvására. A napot 175 országban ünneplik, Magyarországon 1990 óta tartják. 2009-ben Evo Morales bolíviai elnök kezdeményezésére az ENSZ április 22-ét  a „Földanya Nemzetközi Napjá”-vá nyilvánította.

Oldalak