Köszöntő

Őszinte tisztelettel köszöntöm honlapunkra látogató kedves olvasót. Azt gondolom, hogy Ön egy fontos problémája megoldására keresve válaszát, jutott el hozzánk. Munkánkról, emberi kapcsolatainkról hitvallásom az, hogy mi a szolgáltatásaink révén egy olyan kapcsolatban állunk a szolgáltatást igénybe vevővel, amely mindkettőnk számára fontos. És szeretnénk fenntartani.

Aktualitások

A FÖLD NAPJA

A FÖLD NAPJA

2022-04-22

A Föld napja alkalmából különféle eseményeket rendeznek világszerte, melyekkel felhívják a figyelmet a Föld természeti környezetének megóvására. A napot 175 országban ünneplik, Magyarországon 1990 óta tartják. 2009-ben Evo Morales bolíviai elnök kezdeményezésére az ENSZ április 22-ét  a „Földanya Nemzetközi Napjá”-vá nyilvánította.

2022-03-29 Sümegi kirándulás

Március végén -kihasználva a szép tavaszi időt- a lakóotthonszerű lakhatás ellátottjaival Sümegre kirándultunk. Megmásztuk az ország egyik legszebb várát, a Sümegi várat, ahol betekintést nyerhettünk a középkor mindennapjaiba, igazi időutazás volt. Sétáltunk a vársétányon, megnéztük az állatsimogatót, majd a közeli étteremben elfogyasztottunk egy finom ebédet és egy italt.

Oldalak