Köszöntő

Őszinte tisztelettel köszöntöm honlapunkra látogató kedves olvasót. Azt gondolom, hogy Ön egy fontos problémája megoldására keresve válaszát, jutott el hozzánk. Munkánkról, emberi kapcsolatainkról hitvallásom az, hogy mi a szolgáltatásaink révén egy olyan kapcsolatban állunk a szolgáltatást igénybe vevővel, amely mindkettőnk számára fontos. És szeretnénk fenntartani.

Aktualitások

Medvehagyma-szedés

 

                                       Medvehagyma szedés

 

A  hét elején a jó idő beálltával,úgy döntöttünk, hogy  kirándulunk egyet a szőlőhegyre, a pincék felé. Nagyon szépen sütött a nap, és jó kedvvel indultunk a Lakóotthonból segítőnkkel együtt.

Az út szélén vadvirágok nyíltak,virágzott már a mogyoró és a mandula is.

Húsvéti készülődés a Lakóotthonban

                                       Húsvéti készülődés

 

Az időjárás még a zord formáját mutatta,de mi már nagyon vájuk a tavaszt és a Húsvétot.

Különböző dekorációkkal ,és faliújság készítésével készülődtünk erre a Lakóotthonban. Már hetekkel korábban horgoltunk, vágtunk, faragtunk, hogy  a Húsvéti ünnepek előtt elkészüljön a kis kertecske.

Az 1848/49-es Szabadságharc 170. évfordulója

Az 1848/49-es Szabadságharc 170. évfordulóját rendhagyó módon ünnepeltük, hiszen nagy örömünkre a Lesence Völgye Általános Iskola diákjainak műsorára kaptunk meghívást. Nagy volt az érdeklődés, ennek köszönhetően a résztvevők megtöltötték a Művelődési Ház nézőterét. A tanulók színvonalas műsort adtak elő, melyben felelevenítették a Szabadságharc főbb eseményeit, fordulópontjait.

Nagyböjti lelki gyakorlat

2018. március 13-án Nagyböjti lelki gyakorlatra hívtuk az integrált intézmény hitéleti tevékenységét szervező dolgozót Lesencetomajra. A rendezvényt a község Szent Anna templomában szentmisével kezdtük, ahol Szabó Zoltán helyi plébános köszöntötte az intézmény ellátottjait, és dolgozóit, majd Nagy Erika Klára ellátott olvasott fel egy gyönyörű verset.

Ápoló-gondozói szakmai nap

2018. február 21-én Lesencetomajon ápoló-gondozói szakmai napon vett részt az integrált intézmény mintegy 50 dolgozója. A délelőtt folyamán Dr. Szalai Mária pszichiáter előadását hallgatták végig, mely a Burnout- szindrómáról szólt. Ezt követően a lesencetomaji részlegen folyó munka bemutatására került sor, majd beszélgetéssel, és intézménybejárással zártuk a napot.

Oldalak