Köszöntő

Őszinte tisztelettel köszöntöm honlapunkra látogató kedves olvasót. Azt gondolom, hogy Ön egy fontos problémája megoldására keresve válaszát, jutott el hozzánk. Munkánkról, emberi kapcsolatainkról hitvallásom az, hogy mi a szolgáltatásaink révén egy olyan kapcsolatban állunk a szolgáltatást igénybe vevővel, amely mindkettőnk számára fontos. És szeretnénk fenntartani.

Aktualitások

Farsangi alkotóműhely

Farsangi alkotóműhely

A farsangi időszakban idén is megrendeztük alkotóműhelyünket. Lakóink álarcokat, szemüvegeket készítettek, és dekoráltak. Az egyszerű technikával készült alkotásokat aki akarta, kivághatta. Sokak segítségünket kérték abban, hogy felpróbálhassák a fejükre a maszkokat, díszeket.

A jövő héten tartandó farsangi bulit így még nagyobb izgalommal várják lakóink.

2019 Karácsony

Karácsonyi várakozás

Az adventi várakozás folytatásaként lakóink nagyon várták a már hagyománnyá vált karácsonyi dalok éneklését a lakószobákban. Így a fekvő és nehezen közlekedő  ellátottak is részesülhettek az ünnepi hangulatban.

A halk karácsonyi dallamok és az ünnepi fények nagyon meghitté varázsolták a fenyőfák ünnepi díszbe való öltöztetését.

Betlehemi játék a Mária- kápolnánál

Az Adventi felkészülés részeként Szabó Zoltán Atya meghívásának eleget téve december 15-én a lakóotthon szerű lakhatás lakói immár hagyományosan részt vettek a lesenceistvándi Mária - kápolnánál felállított Betlehem megáldásán. A lakók a szertartás során előadták az idei évben tanult Betlehemes műsorukat, majd beszélgetés, pogácsázás, teázás zárta a délutánt. 

Oldalak