Köszöntő

Őszinte tisztelettel köszöntöm honlapunkra látogató kedves olvasót. Azt gondolom, hogy Ön egy fontos problémája megoldására keresve válaszát, jutott el hozzánk. Munkánkról, emberi kapcsolatainkról hitvallásom az, hogy mi a szolgáltatásaink révén egy olyan kapcsolatban állunk a szolgáltatást igénybe vevővel, amely mindkettőnk számára fontos. És szeretnénk fenntartani.

Aktualitások

Kirándulás az Uzsai kilátóhoz

Május 17-én a Lakóotthon szervezésében az Uzsai kilátóhoz indultunk erdei túrára. Az idő szerencsére kedvezett a programunknak, így jó kedvvel, nagy csomaggal sétáltunk a közeli a buszmegállóba. Egy kis utazás után Uzsára értünk, és nekivágtunk az erdei útvonalnak. Közben jókat beszélgettünk, nevettünk, figyeltük a természet zajait, kóstoltuk a finom gyümölcsöket.

Tatai Zenei Fesztivál

Intézményünk meghívást kapott a tatai zenei fesztiválra, melyhez a helyszínt a Vakok Állami Intézete biztosította. A rendezvényre május 15.-én került sor, melyre  korán reggel  indultunk kis csapatunkkal, hogy előadjuk jól begyakorolt dalainkat. Az előadásunkat nagy taps kísérte, aminek nagyon örültünk, de valamennyi előadó magas színvonalú műsorszámot adott elő.

Anyák Napi szentmise részesei voltunk

Az integráció jegyében május 6-án, a Lakóotthon szervezésében Anyák napi szentmisén vettünk részt a Lesenceistvándi Mária kápolnánál.

A Plébános Úr beszédében kiemelte, hogy május első vasárnapja az Édesanyák ünnepe, a felejthetetleneké és a halhatatlanoké.

Majd így folytatta:

„Aki betöltötte élete végéig édesanyai szerepét, az nem hal meg, a lelke bennünk él tovább.”

Oldalak