Köszöntő

Őszinte tisztelettel köszöntöm honlapunkra látogató kedves olvasót. Azt gondolom, hogy Ön egy fontos problémája megoldására keresve válaszát, jutott el hozzánk. Munkánkról, emberi kapcsolatainkról hitvallásom az, hogy mi a szolgáltatásaink révén egy olyan kapcsolatban állunk a szolgáltatást igénybe vevővel, amely mindkettőnk számára fontos. És szeretnénk fenntartani.

Aktualitások

Meghoztuk a nyarat!

Meghoztuk a nyarat!

 

Lesencetomajon elkezdődött a hagyománnyá vált nyári táborozás Borgátán. Három turnusban, négynapos váltásban alakulnak a csoportok 44 fő lakó számára.

Az első tábor tudósítása:

A várva várt „birodalom bevétele” megtörtént. Fáradalmait mindenki a gyógyvizes medencében hagyta: napestig. A vacsora utáni életképek pedig beszéljenek helyettünk.

Kirándulás Tapolcán

Az elmúlt héten az integráció folyamatába illeszkedő kirándulást szerveztünk a Lakóotthon szerű lakhatásból Tapolcára. Először a Tamási Áron Művelődési Központban megtekintettük Puskás Piroska „Balatoni Varázslatok Szövött Képekben”kiállítását. Távolról a gyönyörű képek festménynek tűntek, de ahogy közelebb mentünk, látszottak az aprólékos technikával életre keltett tájképek, csendéletek.

Keresztszentelés, Nagyböjti Lelki Gyakorlat

2019. április 09-én, a Lesencetomaji Római Katolikus Plébániával közösen került megrendezésre a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság fenntartása alá tartozó integrált intézmény hitélettel foglalkozó dolgozói számára a már hagyományosnak tekinthető lelki gyakorlat, melyet nagy örömünkre Szijártó László esperes plébános, egyben a Veszprém Megyei Karitász igazgatója tartott.

Oldalak