Köszöntő

Őszinte tisztelettel köszöntöm honlapunkra látogató kedves olvasót. Azt gondolom, hogy Ön egy fontos problémája megoldására keresve válaszát, jutott el hozzánk. Munkánkról, emberi kapcsolatainkról hitvallásom az, hogy mi a szolgáltatásaink révén egy olyan kapcsolatban állunk a szolgáltatást igénybe vevővel, amely mindkettőnk számára fontos. És szeretnénk fenntartani.

Aktualitások

Őszi kirándulás a Dunakanyarba

Egy kora őszi nap hajnalán 24 fő ellátottal a Dunakanyarba indultunk kirándulni. Az első állomásunk Esztergom volt, ahol megtekintettük Közép – Európa legnagyobb Bazilikáját. Ezt követően Városi Kisvasútra szálltunk, amely bemutatta számunkra Esztergom nevezetességeit, valamint a Mária – Valéria hídon áthaladva Párkányba is betekintést nyerhettünk.

Szabadtéri pavilon készült

Nagy örömünkre elkészült az intézmény parkjába tervezett szabadtéri pavilon. Az építmény fa szerkezetét nyírlaki munkatársaink gyártották le (köszönet érte), majd szállítását, és a további szükséges anyagok beszerzését követően összeállította a részleg műszaki csoportja. A pavilon akadálymentesített, így a kerekesszékes ellátottak is könnyedén használhatják.

Búcsúi szentmise a Lesenceistvándi Mária- Kápolnánál

Szeptember 9-én vasárnap délután Mária- napi misén vettünk részt a Lesenceistvándi Mária- kápolnánál. A szertartást a vendég első misés pap Tóth Tamás káplán celebrálta. Nagyon szép szavakkal, meghatóan beszélt az édesanyákról, és az irántuk való tiszteletről, szeretetről. A mise után mindenkire áldást adott. Ezt követte az agapé.

Balatoni fürdőzés

A „Velük, értük Alapítvány” támogatásával a Lakóotthon lakói is részt vehettek közös strandoláson Balatonedericsen. A lakók nagyon készültek erre a napra, különösen azért, mert felfrissülést jelentett számukra a nagy hőségben. A napfürdőzés közben még egy balatoni hattyúcsalád életét is megfigyelhették. A napot a finom ebéd koronázta meg számukra, melyet a büfében jó étvággyal fogyasztottak.

Oldalak