Köszöntő

Őszinte tisztelettel köszöntöm honlapunkra látogató kedves olvasót. Azt gondolom, hogy Ön egy fontos problémája megoldására keresve válaszát, jutott el hozzánk. Munkánkról, emberi kapcsolatainkról hitvallásom az, hogy mi a szolgáltatásaink révén egy olyan kapcsolatban állunk a szolgáltatást igénybe vevővel, amely mindkettőnk számára fontos. És szeretnénk fenntartani.

Aktualitások

A Kamond-i lecsófőzés

Örömmel tettünk eleget a meghívásnak, így lecsófőző versenyre mentünk Kamondra. Megérkezésünk után hamar kipakoltunk, és előkészültünk a főzéshez. Mindenki más- más feladatot kapott, amit nagyon élveztünk. Főzés alatt élő zene szólt, ami jókedvet csinált a munkához. Harmadik helyezést értünk el az "autentikus" lecsónkkal. Nagyon büszkék vagyunk.

 

A tomaji főzőcsapat

Palacsintaparti a Lakóotthonban

Nagy-nagy izgalommal vártuk a szombati napot, hogy közös palacsintapartin vegyünk részt a Lakóotthonban. Közösen kevertük, sütöttük, töltöttük, ettük a finom palacsintát. Volt ízes, kakaós és pudinggal töltött is. Közben jó kedvvel hallgattuk a Retro rádió zenéit, voltak, akik közben táncra is perdültek. Nagyon jó hangulatban telt a délután, jókat ettünk, beszélgettünk és nevettünk.

Színjátszó Találkozó Nagykanizsán

A közelmúltban részt vettek ellátottjaink a Pszichiátriai Betegek Országos Színjátszó és Művészeti Találkozóján Nagykanizsán. Az esemény a Medgyaszay Házban, Nagykanizsa Kultúrális Központjában került megrendezésre. Móricz Zsigmond "Szép" című művének adaptációját adták elő, melyet különdíjjal jutalmazott a szakértőkből álló zsűri.

Előadás Lesencetomajon, a falunapon

Nagy örömünkre meghívást kaptunk a helyi falunap kultúrális bemutatójára, mely a Pszichiátriai Betegek Országos Színjátszó Találkozójának eseményére történő felkészülés egyik állomásaként tökéletes főpróba volt számunkra.

Izgatottan készülődtünk az előadásra, hiszen a falunapon sok ismerős arc köszönt vissza a nézőtérről- szerettünk volna nagyot alakítani.

Oldalak