Köszöntő

Őszinte tisztelettel köszöntöm honlapunkra látogató kedves olvasót. Azt gondolom, hogy Ön egy fontos problémája megoldására keresve válaszát, jutott el hozzánk. Munkánkról, emberi kapcsolatainkról hitvallásom az, hogy mi a szolgáltatásaink révén egy olyan kapcsolatban állunk a szolgáltatást igénybe vevővel, amely mindkettőnk számára fontos. És szeretnénk fenntartani.

Aktualitások

Zarándoklat a Bakonyban

Az idei évben a lesencetomaji részleg Szabó Zoltán helyi plébánossal közös szervezésben Zircre, és Bakonybélbe zarándokolt.

A zarándoklat minden évben egy várva várt esemény részlegünkön, hiszen a hitéleti tevékenységünk hétköznapjaiból kilépve vallásunkhoz kapcsolódó helyszíneket keresünk fel, ahol az új ismeretek, érzések befogadása szolgálja lelki fejlődésünket.

Lesencei szüreti mulatság

Lesencetomaj a Balaton- felvidéki borvidékhez tartozik, jelentős mennyiségű borszőlő termesztése folyik a település hegyközségében. Részlegünk fejlesztő foglalkoztatásának kertészeti csoportja művel egy intézmény tulajdonában lévő szőlőterületet. A szőlő leszüretelése minden évben egy jelentőségteljes esemény, hiszen a kézi szüretelésnek manapság már egyfajta hagyományőrző jelentősége is van.

Templomdíszítés és Mária napi mise a kápolnánál

Minden évben egy alkalommal, a lakóotthon csapatával kitakarítjuk és feldíszítjük a lesencetomaji templomot, és annak udvarát, így is részt veszünk a falu aktív hitéleti tevékenységében. Ebben az évben ez a Mária nap előtt történt meg. Nagy szeretettel és odaadással csinosítgattuk, díszítettük a templomot, virágot helyeztünk a vázákba.

Oldalak