Gondozóház Veszprém

Mikulás a Gondozóházban

December 6-án a Gondozóházba is ellátogatott a Mikulás, melyet egyik lakónk személyesített meg. Fiataljaink nagy örömmel fogadták, hellyel kínálták és az általuk előadott produkcióval köszönték meg az ajándékokat, melyből nem maradtak ki a Gondozóház dolgozói és önkéntese sem. Mókával teli délelőttöt sikerült eltölteni a Mikulás társaságában.

Fogyatékossággal Élők Világnapja 2019

2019.12.03-án meghívást kaptunk a veszprémi Völgyikút Házba a Fogyatékkal Élő Emberek Világnapja alkalmából rendezett Kulturális Fesztiválra. A jelenlevőket Gyenes Piroska az ÉFOÉSZ Országos elnöke, Bernáth Ildikó a Támogatott Lakhatás Nagykövete, Somogyi Ildikó a Tapolcai ÉFOÉSZ vezetője és Intézményünk Igazgatója Hanich Ferenc köszöntötte.

Temetőlátogatás

Mindenszentek és Halottak napja alkalmával a Gondozóházban is megemlékeztünk elhunyt lakóinkról. Sikerült egy esőmentes délelőttön ellátogatnunk először Balatonfüredre, majd Várpalotára a temetőbe. Fiataljaink által készített koszorúval, mécses gyújtással és imádsággal emlékeztünk a szeretett lakótársakra és gondozónőkre akik már nem lehetnek közöttünk.