Szakmai konferencia Pápán

Módszertan

Integrált intézményünk és a Veszprém Megyei Idősek Otthonainak Egyesített Szociális Intézménye szakmai konferenciát szervezett Pápán a Hotel Villa Classicában, 2013. november 21-én.
A szakmai rendezvény címe az alábbi volt "Interszektorális együttműködés lehetősége és gyakorlata".

A szakmai rendezvény megnyitását követően Beszterczey András Igazgató úr előadása következett, előadásának címe: Határsértők a szociális ellátórendszerben?! - szociális és egészségügyi határterületek az intézményrendszerünkben.
Igazgató úr előadása után Mengyi Írisz, a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet Képzési Igazgatóság Szakképzési Főosztályának vezetője a szociális OKJ átalakulásáról, a komplex szakmai vizsgáztatásról nyújtott széleskörű ismereteket.
Majd Sidlovics Ferenc, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Módszertani Főosztályának vezetője ismertette a módszertani feladatellátás aktuális kérdéseit.
A kávészünet után Kiss Györgyi Főosztályvezető Asszony, a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal Szociális Főosztályának vezetője az alábbi témakörben tartotta előadását: A szociálpolitika alapelveinek érvényesülése a szociális munkában. 
Főosztályvezető asszony előadását követően Pordán Ákos Ügyvezető Igazgató Úr a Fecske szolgáltatást mutatta be.
A szakmai rendezvény utolsó előadója Dr. Egervári Ágnes Főorvos Asszony volt, aki az interprofesszionális idősgondozás elméletétvel és gyakorlatával ismertette meg a hallgatóságot.
A szakmai rendezvényt Forsthoffer Erzsébet igazgató Asszony zárta, majd ezt követően minden résztvevőt ünnepi ebédre hívtunk.

 

Az előadások, valamint a Napló újság tudósítása a mellékletben letölthető!