Aktualitások

Valentin nap

„ Változandó minden idelenn,

Csak a mi szerelmünk végtelen.”

Reviczky Gyula

 

Intézményünkben is megemlékeztünk a szerelmesekről. Délután megvendégeltük a párokat. Süteményezés és üdítőzés mellett szívesen beszéltek a megismerkedésükről és egymáshoz fűződő érzelmi kapcsolatukról. Meghitt és szeretetteljes délután töltöttünk el.

 

 

„Kezdődik a fánk szezon”

A farsang vízkeresztkor kezdődő és hamvazószerdáig tartó, évszázadok óta évente megismétlődő ünnepsorozat, nagyon gazdag szokáshagyománnyal.

Ezen időszak legjellegzetesebb édessége és egyben étele a farsangi fánk. A mai nap folyamán a támogatott lakhatás előkészítése érdekében ellátottjainkkal egy igazi fánkkülönlegességet, a boldogi rózsafánkot készítettünk el.

gofri sütés

A támogatott lakhatás keretein belül lakóinkkal közösen gofrit sütöttünk. Szorgos kezek munkája nyomán sok-sok finom édesség sült. A fantasztikus illatok szinte minden lakót az étkezőbe csábított és választhattak, hogy házi meggylekváros vagy nutellás desszertet kérnek.

Mindenkinek nagyon ízlett a gofri és ebéd után örömmel falatozták azt a lakóink.

 

 

Hitéleti vetélkedő

Ellátottaink részére hitéleti vetélkedőt szerveztünk. 3 csoportot alkottunk és minden csoportnak volt egy segítője. Sok érdeklődő volt jelen a vetélkedőn, akik aktívan vettek részt a válaszok megfogalmazásában, valamint előadásában. Kivétel nélkül minden kérdést sikerült megválaszolni. 

A foglalkozást az "Áldásokkal megyünk..." című keresztény énekkel zártuk le. 

Oldalak