Aktualitások

Egészségügyi szakmai nap

Az előző évekhez hasonlóan, idén is megrendezésre került az egészségügyi szakmai nap, amelyen az elsősegélynyújtás szabályait elevenítettük fel elméletben és gyakorlatban egyaránt, a sümegi mentőállomás két szakápolója segítségével. Minden társintézményből szép számmal jelentek meg ápoló-gondozó kollégák, akik aktívan részt vettek a gyakorlati bemutatókon.

Jótékonysági lovas program Gyulakesziben

Advent első hétvégéjén Bence Blanka jótékonysági felhívása által lovas programon vehettünk részt Gyulakesziben. A program keretein belül lehetőségünk adódott a ló sétáltatására, a lóápolás lépéseinek megismerésére, valamint akinek volt még elég bátorsága a ló hátára is felülhetett. A lovaglás után Meggit a lovat, finom

Itt járt a Mikulás

Dákán járt a Mikulás! 

Ennek alkalmából, - az Új épület és Kiskastély részlegek szervezésében - Mikulás műsorral örvendeztették meg lakóinkat.

"Ellátottaink levelet írtak a nagyszakállúnak, melyet a posta továbbított. A manók felolvasták a kívánságokat a télapónak, majd sok szorgos kéz csomagolta az ajándékokat, pakolták fel a rénszarvasok húzta szánra". 

Mandala készítés őszi falevelekből

Kézműves foglalkozás keretében az ősszel gyűjtött préselt levelekből Mandalát készítettünk a Gondozóházban lakó fiatalokkal. Közösen választottuk ki a színes falevelekből az odaillőt. Mindenki aktívan, örömmel vett részt, melynek eredményeképpen szívet melengető őszi dekorációval díszítettük a bejárati ajtót.  

 

Oldalak